O nama

pletisanka portal

 

Pletisanka plete misli satkane od dobre namere koje će unaprediti kvalitet ljudskog života. Ona istražuje, predlaže, sabira ideje na jedno mesto i stvara virtuelnu lokaciju koja nudi obilje zanimljivog i korisnog sadržaja.


Pletisanka je zamišljena kao udobni kutak na internetu gde možete čitati o različitim temama:

  • Saveti: zajedno ćemo doći do rešenja kako da na najbolji način očistimo i uredimo svoj dom, negujemo cveće, očistimo peglu, napravimo idealan kutak za kućne ljubimce i sl.
  • Lepota: uz naše savete saznajte šta je potrebno vašoj kosi kako bi procvetala, kako da izaberete odgovarajući ruž za usne, a nećemo zanemariti ni značaj održavanja top forme.
  • Veze: naši predlozi sigurno će vam pomoći da unapredite i podignete svoj ljubavni odnos na viši nivo.
  • Karijera: na portalu nađite riznicu predloga kako da se konstantno usavršavate i blistate u poslovnom svetu.
  • Motivacija: svima prija utešna i ohrabrujuća reč, a Pletisanka će se potruditi da vam u ključnim trenucima bude vetar u leđa.

 

Ako ste osoba koja sa zadovoljstvom voli da čuje različite savete, mišljenja i sugestije, onda ste na pravom mestu. Ukoliko uspemo da prodremo do makar jednog srca, naša misija je uspešna.


Pišite nam o svemu što vas zanima, tišti ili ako ima nešto o čemu želite više da saznate na redakcija@pletisanka.rs. Čekamo vas!